Arbeta hos oss

Vi är ett växande företag och vi söker alltid efter personer som med kompetens, erfarenhet och engagemang kan vara med och utveckla vår verksamhet. Vi är anslutna till Almega Vårdföretagarna och har tecknat kollektivavtal.

Är du intresserad av att arbeta hos oss kontakta någon av våra föreståndare:

Fogdhyttans Behandlingshem, Filipstad, Eddie Berani, 0501-203 90
Hasslegården, Mariestad, Eddie Berani, 0501-203 90
Kraftaverk, Gagnef, Victoria Olsson, 0241-61781
Villa Leva, Göteborg, Jane Åkerström 031-48 48 88
Älvstorps Vårdhem, Nora, Daniel Belsby, 0587-131 34

Lediga tjänster

Just nu söker vi ytterligare en sjuksköterska till vår verksamhet på Älvstorps Vårdhem/Sobera

Vi är i uppstartsskede för ett motivations- och avgiftningscenter, Sobera, i anslutning till Älvstorps vårdhem. Det är en verksamhet med sju platser, där vi kommer erbjuda fullklassig vård och omsorg. Det som tydligast skiljer oss åt från övrig avgiftningsverksamhet i Sverige är att vi redan under avgiftningen börjar arbeta med klientens motivation till förändring. Målet är att nå varje individ när han eller hon är redo för förändring och stöttning, även tidigt under avgiftningsfasen.

Vi behöver av den anledningen rekrytera ytterligare en sjuksköterska till vårt team.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska i vår verksamhet erbjuds du ett spännande, stimulerande, meningsfullt och utmanande arbete där du har en viktig del i klientens vårdkedja. Du ingår och jobbar i team tillsammans med övriga sjuksköterskor, läkare, psykolog och behandlingspersonal där klientens mående och motivation är i centrum.
Vi söker dig som är driven, engagerad och trygg i din yrkesroll som med öppenhet och nyfikenhet skulle ta dig an ett jobb på vår nyöppnade motivations- och avgiftningsavdelning. Arbetsuppgifterna kommer att vara av varierande slag, omvårdnadsinsatser blandat med akuta insatser, läkemedelshantering och stödjande samtal. I tjänsten ingår även beredskap, samt att det kan förekomma tjänstgöring på några av våra andra behandlingshem.

För utförligare information kring arbetsuppgifterna, vänligen kontakta verksamhetschef Daniel Belsby.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Utbildning & erfarenhet:

Legitimerad sjuksköterska. Meriterande om du har tidigare erfarenheter (arbete/utbildning) från missbruksvård med inriktning på avgiftning.  

B-körkort är ett krav då det förekommer resor i tjänsten.

Du ska ha goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift samt goda IT-kunskaper. En god administrativ förmåga utifrån arbetsuppgifter som dokumentation och journalföring.

  • Personliga egenskaper:  

Vi söker medarbetare med ett stort ansvarstagande, förmåga att möta och hantera olika typer av individer samt besitter en grundmurad positiv människosyn. Du kan arbeta självständigt och i grupp samt bidrar till en god stämning och arbetsmiljö. Därtill är du strukturerad, trygg i dig själv, lugn och flexibel.

Vi rekryterar omsorgsfullt och lägger stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och individuell lönesättning. Utdrag från Polisens misstanke- och belastningsregister genomförs vid ev. anställning.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 4/12- 2020
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Du ansöker på ansokan@sobera.se

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Verksamhetschef Daniel Belsby, 070-0079361