Arbeta hos oss

Vi är ett växande företag och vi söker alltid efter personer som med kompetens, erfarenhet och engagemang kan vara med och utveckla vår verksamhet. Vi är anslutna till Almega Vårdföretagarna och har tecknat kollektivavtal med Kommunal, Vision, Akademikerförbundet och Vårdförbundet.

Lediga tjänster

Är du intresserad av att jobba i en utvecklande och växande koncern?
Nedan finner du information och länkar till aktuella utannonserade tjänster inom Stockrosen Vård och Omsorg.

Kraftaverk

Just nu söker Kraftaverk ”vid behovs” personal för dygnstjänstgöring samt kökspersonal under en fyra veckors period i sommar.
Som behandlingspersonal jobbar du tillsammans med övriga medarbetare för att ge klienten en trygg, stabil och innehållsrik vistelse. Arbetsuppgifterna är varierande och innehåller bl.a. stödjande samtal, olika behandlingsinsatser, dokumentation, praktiska göromål m.m.
Kraftaverk har ett eget ”centralkök” och lagar all mat från grunden. Under sommaren söker vi dig som gillar att laga mat, är strukturerad och har förmåga att planera matlagningen.
Det är meriterande om du innehar adekvat utbildning och erfarenhet för de utlysta arbetsuppgifterna.
Ev. frågor besvaras av Victoria Olsson. Ansökan sänds till e-post [E-postadressen har dolts] och skall innehålla personligt brev och CV.
Välkomna med er ansökan.

Fogdhyttan

Semestervikarie:
Fogdhyttans Behandlingshem söker semestervikarierande undersköterskor, vårdbiträde och behandlingsassistenter till sin verksamhet i Filipstad. För mer information och ansökan se Länk till Platsbanken.

Sjuksköterska:
Just nu söker vi även en driven och engagerad sjuksköterska till vår verksamhet på Fogdhyttan. Som sjuksköterska i vår verksamhet erbjuds du ett spännande, stimulerande, meningsfullt och utmanande arbete där du har en viktig del i klientens vårdkedja. Du ingår och jobbar i team tillsammans med övriga sjuksköterskor, läkare, psykolog och behandlingspersonal. För mer information och ansökan se Länk till Platsbanken.

Älvstorps Vårdhem/Sobera

Kock/köksbiträde:
Till Älvstorps Vårdhem i Nora söker vi just nu semestervikarierande kockar/kökspersonal till vårt kök. Är du intresserad? Vänligen ta kontakt med oss på telefon 0587-131 34 alt. skicka ett mail till info@vardhem.se

Semestervikarierande USK/Vårdbiträde/Beh assistent:
Vi söker även några ytterligare semestervikarier till Älvstorps Vårdhem, främst med undersköterskekompetens. Länk till Platsbanken

Kontakt

Fogdhyttans Behandlingshem, Filipstad, Cecilia Lindell, 0590- 504 60
Hasslegården, Mariestad, Eddie Berani, 0501-203 90
Kraftaverk, Gagnef, Victoria Olsson, 0241-61781
Villa Leva, Göteborg, Jane Åkerström 031-48 48 88
Älvstorps Vårdhem, Nora, Daniel Belsby, 0700-079361
Sobera, Motivations- & Avgiftningscenter, Nora, Anna Magnusson 076-797 59 38