Arbeta hos oss

Vi är ett växande företag och vi söker alltid efter personer som med kompetens, erfarenhet och engagemang kan vara med och utveckla vår verksamhet. Vi är anslutna till Almega Vårdföretagarna och har tecknat kollektivavtal.

Är du intresserad av att arbeta hos oss kontakta någon av våra föreståndare:

Fogdhyttans Behandlingshem, Filipstad, Maria Osbeck-Jansson, 0590-501 50
Hasslegården, Mariestad, Eddie Berani, 0501-203 90
Kraftaverk, Gagnef, Victoria Olsson, 0241-61781
Villa Leva och Leva Bo, Göteborg, 031-48 48 88
Älvstorps Vårdhem, Nora, Daniel Belsby, 0587-131 34

Lediga tjänster

Chefsläkare till behandlingshem sökes!

Stockrosen vård & omsorg är moderbolag i en koncern med flera dotterbolag som erbjuder kvalificerad vård och boende inom psykiatri, missbruksvård och psykosocialt förändringsarbete. För verksamheten söker vi en läkare som med stort engagemang vill ingå i såväl operativt arbete på behandlingshemmen som i verksamhetens mer övergripande frågeställningar. 

Stockrosen har sitt säte i Nora där också det största av koncernens behandlingshem finns (Älvstorps vårdhem). Under våren 2020 öppnas här en avgiftningsavdelning med 7 platser. Varje HVB-hem i koncernen har i dagsläget en läkare knuten till sin verksamhet på konsultbasis. 

Tjänsten innebär kliniskt arbete på avgiftningsavdelningen och HVB-hem, ett övergripande ansvar för verksamhetens medicinska frågeställningar och att ge kvalificerat stöd till sjuksköterskeorganisationen. Läkaren ska ingå i ledningsgruppen men personalansvar ingår inte i tjänsten.

Placeringsort för tjänsten är Nora, resor till behandlingshemmen i Gagnef, Filipstad, Mariestad och Göteborg kan förekomma. Telefon- och videomöten tillämpas för att minska resbehovet. 

Krav på person

Vi söker en legitimerad läkare med kunskap och intresse för beroendefrågor. Specialistutbildning inom t.ex. psykiatri är meriterande men inte ett krav för ansökan. Personliga egenskaper som engagemang, nyfikenhet och målmedvetenhet väger tungt i valet av rätt person för verksamheten. 

Omfattning

Tjänsten är på heltid men lägre anställningsgrad kan diskuteras. 

Vissa arbetsmoment kan om så önskas genomföras på distans (t.ex. hemifrån).

Tillsättning sker under våren 2020 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Skicka din ansökan till Johannes Eriksson VD på Stockrosen. 

Johannes.eriksson@vardhem.se

0766-26 78 47