Arbeta hos oss

Vi är ett växande företag och vi söker alltid efter personer som med kompetens, erfarenhet och engagemang kan vara med och utveckla vår verksamhet. Vi är anslutna till Almega Vårdföretagarna och har tecknat kollektivavtal.

Är du intresserad av att arbeta hos oss kontakta någon av våra föreståndare:

Fogdhyttans Behandlingshem, Filipstad, Maria Osbeck-Jansson, 0590-501 50
Hasslegården, Mariestad, Eddie Berani, 0501-203 90
Kraftaverk, Gagnef, Victoria Olsson, 0241-61781
Villa Leva, Göteborg, Jane Åkerström 031-48 48 88
Älvstorps Vårdhem, Nora, Daniel Belsby, 0587-131 34

Lediga tjänster

Behandlingspersonal till Sobera motivations- och avgiftningscenter, Nora

Under hösten startar vi ett motivations- och avgiftningscenter i Nora, Sobera, i anslutning till Älvstorps Vårdhem. Det är en verksamhet med sju platser, där vi kommer erbjuda fullklassig vård och omsorg. Det som tydligast skiljer oss åt från övrig avgiftningsverksamhet i Sverige är att vi redan under avgiftningen börjar arbeta med klientens motivation till förändring. Målet är att nå varje individ när han eller hon är redo för förändring och stöttning, även tidigt under avgiftningsfasen.

Motivations- och avgiftningscentret har dygnet runt bemanning och därmed söker vi nu undersköterskor/behandlingspersonal till både dag/kväll/helg samt nattjänster.

Som behandlingspersonal på vår motivations- och avgiftningsenhet jobbar du tillsammans med övriga medarbetare för att ge klienten en trygg, stabil, meningsfull och innehållsrik vistelse. Arbetsuppgifterna är varierande och innehåller bl.a. stödjande samtal, olika behandlingsinsatser, omvårdnad, medicinhantering, dokumentation och övriga praktiska göromål. Vi arbetar för en individanpassad behandling och sätter stort värde på struktur och tydlighet. Behandlingspersonalen jobbar för att tillsammans med vår psykiatriker, sjuksköterskor, psykolog och behandlingsansvarig skapa en stabil och hållbar vårdplan för klienten.

För ytterligare beskrivning av arbetsuppgifterna, vänligen ta kontakt med verksamhetschef Daniel Belsby.

Krav & erfarenhet

Utbildning:

Eftergymnasial utbildning som behandlingsassistent, behandlingspedagog, socionom, undersköterska eller motsvarande adekvat utbildning som arbetsgivaren finner lämplig för den utlysta tjänsten.

Meriterande med utbildning och kompetens i KBT, ÅP, ACT, MET, 12-steg och/eller MI. B-körkort är ett krav då det förekommer resor i tjänsten.

Erfarenhet:

Arbetserfarenheter från liknande arbetsuppgifter. Meriterande om du tidigare jobbat inom missbruksvård med inriktning avgiftning.

Arbetserfarenheter från liknande arbetsuppgifter. Meriterande om du tidigare jobbat inom missbruksvård med inriktning avgiftning.

Du ska ha goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift samt goda IT-kunskaper. En god administrativ förmåga och intresse för dokumentation då det är en del av arbetsuppgifterna.

Personliga egenskaper:

Vi söker medarbetare med ett stort ansvarstagande, förmåga att möta och hantera olika typer av individer samt besitter en grundmurad positiv människosyn. Du kan arbeta självständigt och i grupp samt bidrar till en god stämning och arbetsmiljö. Därtill är du strukturerad, trygg i dig själv, lugn och flexibel. Vi rekryterar omsorgsfullt och lägger stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning och individuell lönesättning.

Utdrag från Polisens misstanke- och belastningsregister genomförs vid ev. anställning.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 25/9 2020 till ansokan@sobera.se
Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV, minst två referenser, löneanspråk och ett personligt brev.

Kontakt

Verksamhetschef

Daniel Belsby

Tel: 070-0079361

E-post: daniel.belsby@vardhem.se

Ansökan via: ansokan@sobera.se

Behandlingspersonal till Kraftaverk, Gagnef

Som behandlingspersonal på Kraftaverk jobbar du tillsammans med övriga medarbetare för att ge klienten en trygg, stabil, meningsfull och innehållsrik vistelse. Du är som klientens kontaktperson ansvarig för vårdplaneringen tillsammans med verksamhetschef och behandlingsansvarig. Arbetsuppgifterna är varierande och innehåller bl.a. stödjande samtal, olika behandlingsinsatser, dokumentation och upprättande av genomförande plan, medicinhantering och viss omvårdnad samt övriga praktiska göromål. Inom Stockrosenkoncernens alla behandlingshem jobbar vi för en individanpassad behandling och sätter stort värde på struktur och tydlighet.

Vi söker nu en ny medarbetare till vårt team som vill och kan vara med och utveckla vår verksamhet ytterligare. Tjänsten är inledningsvis ett 6 månaders vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning. Hos oss jobbar personalen hela dygn kombinerat med dagskift.
För ytterligare information kring arbetsuppgifterna, schema och Kraftaverk vänligen ta kontakt med Tf. verksamhetschef Victoria Olsson på telefon 076-797 59 49.

Krav & erfarenhet

  • Utbildning:

Minst tvåårig eftergymnasial utbildning som t.ex. behandlingsassistent, socialpedagog, drog-eller beroendeterapeut, alt. innehar annan adekvat utbildning som arbetsgivaren finner lämplig till den utlysta tjänsten. Meriterande med utbildning och kompetens i KBT, DBT CRA, ÅP, ACT, MET, 12-steg och/eller MI. B-körkort är ett krav då det förekommer resor i tjänsten.

  • Erfarenhet:

Arbetserfarenheter från liknande arbetsuppgifter. Meriterande om du tidigare jobbat inom missbruksvård och har erfarenheter från olika behandlingsinsatser

  • Personliga egenskaper:  

Vår nya medarbetare ska vara självgående med god samarbetsförmåga och besitta ett problemlösande synsätt. Du är stabil, trygg och med en grundmurad positiv människosyn kan du hantera olika typer av individer. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, kan prioritera även i stressiga situationer och är engagerad i arbetet kring våra klienter.
Vi ser gärna manliga sökande för att sträva efter en jämn könsfördelning på arbetsplatsen. Vi rekryterar omsorgsfullt och lägger stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten är inledningsvis ett vikariat över 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning. Utdrag från Polisens misstanke- och belastningsregister genomförs vid ev. anställning.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 4/10 2020 till ansokan@kraftaverk.se
Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV, minst två referenser, löneanspråk och ett personligt brev.

Kontakt

Tf. verksamhetschef

Victoria Olsson

076-797 59 49

E-post: victoria@kraftaverk.se

Ansökan via: ansokan@kraftaverk.se